Aanbieding cd-box Jan Stulen

Dirigent Jan Stulen (1942 – 2017) maakte in zijn leven talloze opnames voor radio en televisie. Radiomaker Okke Dijkhuizen, die in de jaren ‘80 en ’90 regelmatig met Stulen samenwerkte, ontdekte een schat aan nagelaten radio-opnames, gemaakt voor het toenmalige Hilversum 4 en het latere Radio 4. Hij was zo getroffen door de kwaliteit hiervan dat hij besloot om de opnames op cd uit te brengen. Dat resulteerde in februari van dit jaar in de cd-box Jan Stulen – A Tribute met maar liefst 6 cd’s. De cd-box is vergezeld van uitstekend verzorgde documentatie, te vinden in een tweetalig booklet.

Alleen deze maand december: voordeel en gratis extra cd

U kunt de cd-box Jan Stulen – A Tribute uitsluitend in de decembermaand ’22 aanschaffen voor de aanbiedingsprijs van € 29,95 in plaats van € 39,95 (excl. € 7,25 verzendkosten) én u ontvangt er de cd ‘Cor de Groot – Nederlandse pianomuziek’ gratis bij!
> Meer informatie en bestellen
> Bekijk het booklet, met toelichting en een overzicht van de opnames en uitvoerende musici.

De cd’s laten opnames horen van fraaie en gevarieerde muziek, gespeeld door drie radio-orkesten onder Stulens inspirerende leiding. Werken van grote meesters als Schumann, Ravel, Glazoenov, Brahms, Elgar en Sjostakovitsj worden afgewisseld door verrassende, minder bekende werken, waaronder een cd met Nederlandse composities. Dit alles geeft een goed beeld van het vakmanschap en de enorme veelzijdigheid van Jan Stulen.

> Lees het eerder gepubliceerde nieuwsbericht ‘Ode aan Jan Stulen

Jan Stulen (1980, foto NOS)
Jan Stulen (Hilversum ca. 1980, foto NOS)

 

 

 

Blijf op de hoogte van alle concerten, media en nieuws