Toggle menu

Vacature Manager Bedrijfsvoering

 

De Stichting Omroep Muziek (SOM) is met ca. 230 mensen het productiehuis voor levende muziek bij de publieke omroepen. De SOM heeft in het kader van de taakstelling Levende Muziek en op basis van afspraken met de NPO, NTR en AVROTROS, de opdracht voor de productie van drie grote symfonische series voor NPO Radio 4: de NTR ZaterdagMatinee, het AVROTROS Vrijdagconcert en Het Zondagochtend Concert.
Het Radio Filharmonisch Orkest en het Groot Omroepkoor, onderdeel van de SOM, verzorgen de hoofdmoot van de concerten in de series. Met deze drie series en twee ensembles toont de SOM zich hoeder van vijf merkiconen van traditie én vernieuwing, mede dankzij een constructieve en intensieve samenwerking met NTR, AVROTROS en NPO Radio 4. Zij produceren vanuit het eigen gebouw, het rijksmonument Muziekcentrum van de Omroep dat vaste en incidentele huurders kent en een aantal goed lopende concertseries programmeert.

De SOM produceert voor de omroepseries jaarlijks tenminste 75 concerten. Daarnaast kunnen de ensembles hun producties ook elders uitspelen en als de planning voor de series dat toelaat, producties buiten verband van de omroepen realiseren.

Namens de SOM komen wij graag in contact met een:

Manager Bedrijfsvoering m/v

Hilversum, 40 uur per week

Positionering

De Algemeen Directeur vormt samen met Manager Bedrijfsvoering en de Manager Artistieke Zaken het MT van de SOM. De Manager Bedrijfsvoering is verantwoordelijk voor de aansturing van de afdelingen FZ, HR, Marketing & Communicatie, MCO (dat het eigen MCO gebouw beheert en exploiteert) en Muziekschatten en is verantwoordelijk voor de ICT van de gehele organisatie.

Verantwoordelijkheidsgebieden

1. Financiële zaken

2. Beleidsontwikkeling

3. Processen

4. Personele zaken

5. Leidinggeven en coachen

Jouw profiel

Competenties

Praktisch

Je werkt op het kantoor van de SOM dat zich bevindt in ons eigen gebouw, het Muziekcentrum van de Omroep
in Hilversum.

Reacties

De werving & selectie van de Manager Bedrijfsvoering wordt namens de SOM uitgevoerd door Kraai & Van Lier Headhunters. Voor nadere informatie of vragen kun je contact opnemen met Bart Kraai (06-21217083) of Edwin van Lier (06-42106147). De W&S procedure start in de eerste week van september 2020 en wordt uiterlijk afgerond in oktober 2020. Je kunt je cv per e-mail sturen naar Bart@kenvl.com / Edwin@kenvl.com. Sluitingsdatum is 11 september 2020.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.